WALDECKEN10

Waldecken10 staat niet met een advertentie op Natuurhuisje.nl, niet op Booking.com, Marktplaats.nl, en ook niet op Airbnb. 
We staan op geen enkele verhuursite en dat vinden we wel goed zo. Reden daarvoor is dat we de verhuur van ons huis liever in eigen hand houden. Zo houden we alle contact persoonlijk en hoeven dat soort platforms ook geen geld te verdienen aan jouw vakantie. Een paar dagen Waldecken10 is alleen te boeken via deze site. Bijkomend voordeel is dat we Waldecken1o een beetje onder ons houden. Een huis dat je moet kennen. Als misschien wel best bewaarde geheim van de Eifel.
Wil je niets missen? Word dan geheel gratis en vrijblijvend huisvriend van Waldecken10. Je krijgt dan ieder kwartaal een nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes. Ook boek je voortaan met 10% korting! Iedereen is welkom om huisvriend van Waldecken10 worden. We zien ernaar uit om van je te horen!

NIEUWSBRIEVENARCHIEF

Deze nieuwsbrieven zijn al verstuurd, maar lees ze gerust nog eens!

UPDATE #9: september 2022

Sterrenregen, valleigezang, voordeurwandelingen en 2023

De Wielerherberg *** Leoni bezingt door *** Om verlegen van te worden *** Sterrenregen *** Wandelkaarten *** Onze eigen boswachter (in opleiding)

UPDATE #8: JANUARI 2022

Tekenen met Koosje Koene, zingen met Leoni Jansen, fietsen met een rotgang

Tekenen in ’t wild *** Fahrlust *** Bezingingsweekenden *** Vrije dagen *** Uitbreiding in de maak *** Picknicken Waldecken-stijl

UPDATE #7: AUGUSTUS 2021

Coronaatje iemand? Winterspelen en glorie of de afwasborstel

Party like it’s 2022 *** Tafeltennistafel! *** Actief weg met Machershaus *** Een stapel hout voor de deur waarvan Christoph zegt: Wahnsin

UPDATE #6: september 2020

De kalender van 2021, fietsmania, oma Bertrada en geen (nog) Aaf

De vrije dagen van 2021 en jij *** Fahrlust: fietsen in de Vulkaaneifel ***  Dik balen: (nog) geen Aaf *** Vriendenweekend XXL 

UPDATE #5: MEI 2020

Voorzichtig weer open, Quarantaine Qlussen en de
hottuB

Vanaf 15 juni gehts los! Toch? *** Waldecken10 Welheid *** Vers van jouw printer: de huisgids *** Quarantaine Qlussen

UPDATE #4: DECEMBER 2019 202

Vaarwel Airbie-en-bie, Aaf komt schrijven en een sneeuwalarm

Geen Airbnb, maar korting voor jullie ***  Machershaus gaat van start met workshopweekenden van Aaf Brandt Corstius en Ramon Brugman.

UPDATE #6: september 2020

2020, Flow magazine en Machershaus

Herfst in de Eifel *** De kalender voor lente en zomer 2020 is opengezet ***  Waldecken10 op 10 pagina’s in de zomerspecial van Flow Magazine *** Machershaus gaat van start: Wir machen das!

UPDATE #2: JUNI 2019

Zomerkoorts en testweekenden

He, zijn we in Zuid Frankrijk? *** Huur nu Waldecken10 voor een vrienden-test-prijs *** De Zomervakantie Kick off-week *** Duiken in een vulkaanmeer.

UPDATE #1: JANUARI 2019

Van start!

Hoe ver zijn we? *** Klus mee met de klusweken *** Chef kok Ramon Brugman snijdt het vlees aan *** Het fototalent van Ruben van der Meer

Niets missen?

Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Daarin hoor je als eerste wanneer nieuwe workshops te boeken zijn! Ook huur je landhuis Waldecken10 altijd met 10% korting!

© 2022 TOT ZIENS BIJ WALDECKEN10!