WALDECKEN10

EVENEMENTEN BIJ WALDECKEN10

BIJ WALDECKEN10 WORDEN GEREGELD BIJZONDERE WEEKENDEN GEORGANISEERD. EEN ZANGWEEKEND MET LEONI JANSEN BIJVOORBEELD. OF EEN CULINAIR VRIENDENWEEKEND MET CHEFKOK RAMON BRUGMAN. BENIEUWD? KIJK WAT ER HET KOMENDE JAAR OP STAPEL STAAT!

BEZINGING MET LEONI JANSEN

Sinds het voorjaar van 2022 organiseert zangeres Leoni Jansen haar Bezingingsweekenden bij Waldecken10. Dat betekent: uitbundig zingen, stilte, uitgezette wandelingen, lekker eten en weldadige ontspanning. In deze combinatie en ook nog op een heerlijke plek. Kijk op haar Facebookpagina wanneer de inschrijvingen beginnen voor een nieuwe editie!

een culinair weekend met ramon brugman

Gooi een landhuis, een chefkok en drie vrije dagen in de mixer en je krijgt een evenement waar je nog lang op kan teren. Chefkok Ramon Brugman – bekend van het televisieprogramma Binnenstebuiten – kookt zich drie slagen in de rondte terwijl jullie wandelen, fietsen, vuurtje stoken of in de hot tub zitten. Resultaat: een heel luxe vriendenweekend om nog lang over na te praten.

Benieuwd naar hoe zo'n weekend met Ramon eruit ziet? Bekijk deze impressie!

Tekenen in ;t wild met koosje koene

Na je dag fietsen staat er een tuin tot beschikking met fenomenaal uitzicht over de vallei, hangmatjes en een vuurschaal van een meter voor een grillpartij. en daarna een bescheiden vreugdevuur Ook goed: de spiertjes losweken in de houtgestookte hottub of Finse sauna met de lokale trots in handen: een Paulaner Weizzen.

M. WINKELMAN, juni 2020
Lees verder
"AFGELOPEN WEEKEND ONS JAARLIJKSE VRIENDENUITJE BELEEFD IN WALDECKEN10. WAT EEN BELEVING! SAMEN MET MACHERSHAUS EEN PROGRAMMA IN ELKAAR GEZET MET EEN KOOKWORKSHOP MET RAMON BRUGMAN, MOUNTAINBIKEN EN WANDELEN EN HET WAS FANTASTISCH. FLEXIBEL TOT OP DE DAG VAN AANKOMST EN 'KAN NIET' BESTAAT NIET."

DE WIELERHERBERG

Vanaf 2023 organiseert De Wielerherberg fietsweekenden vanuit Waldecken10. Oprichters Dik en Rianne verzorgen geheel verzorgde fietsweekenden voor vriendengroepen, waarbij je niets anders hoeft te doen dan dat tandwiel rondtrappen, onder bezielende leiding van Dik. Meer weten over de Wielerherberg? Fiets je cursor naar de button hieronder!

Niets missen?

Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Daarin hoor je als eerste wanneer nieuwe workshops te boeken zijn! Ook huur je landhuis Waldecken10 altijd met 10% korting!

© 2018 Machershaus is een label van Totalspiel BV